Blog over fotografie en lifestyle

1 of 4

Dit is het 4e opeenvolgende jaar dat ik de sfeerfotografie voor De Troubadour mocht fotograferen. Wat mij betreft de beste uitgave! Styling Danielle Viool

0 comments / 0 votes

Gepubliceerd in VT wonen de binnenkijker van de loft van Michiel in Utrecht waarin hij verteld hoe hij heeft verbouwd. Het resultaat laat mooie ruimtes en zichtlijnen zien, badend in licht. Fotoproductie voor VT wonen september 2018.

0 comments / 0 votes

Als ik contact heb met een bedrijf dat een fotograaf zoekt voor nieuwe foto’s voor hun media uitingen hoor ik vaak dat ze geen stockfoto’s (meer) willen, maar foto’s van hun eigen mensen in hun eigen omgeving/bedrijf. Wat belangrijk gevonden wordt is dat de foto’s goed de aard en sfeer van het bedrijf laten zien […]

0 comments / 0 votes

Na het afbikken van de oude stuclaag kwam deze mooie bakstenen muur te voorschijn! Heel fotogeniek voor interieur producties.

0 comments / 0 votes

Voor Strukton mocht ik een serie portretfoto’s maken bij opdrachtgever PGGM Zeist. De fotoserie draaide vooral om de werknemers van Strukton bedoeling was om de mannen in hun werksituatie neer te zetten. Deze stoere, trotse mannen werkten goed mee.

0 comments / 0 votes