caroline kopie

Caroline Martinot

Vanuit een prachtige inspirerende plek midden in Utrecht werk ik voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals reclamebureaus, uitgeverijen, magazines, merken, bedrijven, ontwerpers, stylisten  en particulieren. Mijn hart ligt bij portret- en interieurfotografie en is ook vaak een combinatie van die twee bij bedrijfsfotografie.

Ik ben meestal op locatie te vinden en heb de afgelopen jaren op veel mooie locaties door heel Nederland sfeerbeelden mogen fotograferen voor verschillende interieurmerken, Interieurdesigners, magazines en bedrijven. Ook mijn eigen locatie, Kerkstraat 12 zet ik graag in voor portret- en interieurfotografie. Dit grote veelzijdige pand wordt ook verhuurd voor foto en video producties. Erg fijn om alles onder één dak te hebben. Neem contact met me op voor de de pdf met foto’s van mijn locatie.

Zichtbaarheid en branding is belangrijker dan ooit en daarom denk ik graag mee in het creatieve en conceptuele proces, zodat het product en de mensen op de juiste manier in beeld gebracht worden en het bedrijf een duidelijke signatuur krijgt met mooie foto’s voor websites, social media, brochures en magazines.

Let’s meet up!

Opdrachtgevers

Portret, interieur en bedrijfsfotografie voor onder andere:

Rabobank (Dichterbij), Arag, Movir, Flora Holland, Drukkerij Altorffer, Uitgeverij Het Portaal, reclamebureau CRC, Saatchi & Saatchi, Leo Burnet Communicatie, Dolmans Facilitaire Dienstverlening, Interactive Intelligence, Audi Nederland, Pieters advocaten, De Troubadour interieurs, Must living, DTP interior, Life is a Jungle living, De Weldaad Vintage, Strukton, Auto Muntstad, De Munk Carpets, Brokking Vloerkledenspecialist, Harvink, Genesys, VTwonen , Nivel, Jan living magazine, Eigen Huis &Interieur, SKO transport, G4S, Digital Inside, Rocketone, Excellent Wonen, MondiartBV, Nedco