Home sweet Home|publicatie fotografie eigen huis

Goed begin voor 2023! De publicatie van mijn eigen huis in Vtwonen. Ik ben vaak in andermans huis te vinden voor het fotograferen van sfeerfotografie voor merken en magazines en deze keer was ik zelf aan de beurt. Samen met interieurstylist Sharon Roest hebben we afgelopen najaar mijn huis gefotografeerd als binnenkijker en aangeboden aan Vtwonen, die het hebben gekocht en gepubliceerd in de eerste Vtwonen van het jaar. Volgende maanden komen er meer, maar dat zijn dan weer wel andermans huizen.

Deel deze blog

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn

Meer blogs

brandinshoot

katten en design

Toen ik de klus aannam om high-end designproducten voor katten te fotograferen sloeg de stress wel even toe. Kinderen en dieren zijn een nachtmerrie voor

Lees verder »